Зібрано підписів

Кількість днів

Використання харчового сміття та карантинних рослин для отримання власного біогазу з метою зменшення міського бюджету для закупівлі газу

ПІБ ініціатора: Задоєнко Олексій Вікторович
    Статус: З відповіддю
    Петиція №14
    Дата початку збору підписів: 17.10.2017 13:18

Суть електронної петиції

Дана петиція передбачає створення робочої групи з розроблення та втілення програми з утилізації харчового сміття та карантинних рослин та в подальшому їх використання для отримання власного джерела біогазу з подальшим його очищенням до метану,селітри та крейди та використання для потреб міста. Робоча група розробляє рішення міськради ,чким зобов'язує мешкнців міста розподіляти сміття на харчове та не харчове, а також бізнес-план для залучення іноземних інвестицій для будівництва та роботи біогазового обладнання та підземних газосховищ. Це дозволить зменшити площі полігонів ТПВ та зменшити видатки міського бюджету для закупівлі газу чи вугілля для обігріву об'єктів бюджетної інфраструктури. Крім того, зменшить кількість газу для комунального транспорту.

Відповідь на електронну петицію:

Добропільська міська рада повідомляє, що відповідно до Закону України «Про звернення громадян» електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів на її підтримку розглядається як звернення громадян.

поширити електронну петицію:

перелік осіб, які підтримали петицію