Про розвиток та перспективу альтернативного экотранспорта в життi Добропiльського району

Про экологiчний альтернативний транспортАвтомобіль давно перестав бути і розкішшю, і засобом пересування.Тепер це просто невід'ємна частина побуту.Більше машин на дорогах — більше вихлопних газів в повітрі. У відпрацьованих газах двигунів внутрішнього згорання можна знайти більше 200 всіляких з'єднань, які не самим кращим чином впливають на життя і здоров'я людини. По оцінках учених, середня тривалість життя жителя мегаполісу на 6-7 років коротша, ніж у мешканця сільської місцевості. І далеко

Петиція щодо запровадження міської програми по стерилізації безпритульних тварин.

У Добропіллі постає питання надмірної кількості безпритульних тварин, яке необхідно вирішувати законними та гуманними методами.Через критичну ситуацію з чисельністю бродячих собак, ми (Товариство захисту тварин «Вірність» та клуб «Ефективне місто») - просимо вжити заходів по відношенню до безконтрольного розмноження безпритульних тварин. Сьогодні тисячі собак і котів гинуть на вулиці від холоду, голоду, хвороб, машин і рук шкуродерів. Доведені до відчаю – деякі з них кидаються на людей. Люди

Використання харчового сміття та карантинних рослин для отримання власного біогазу з метою зменшення міського бюджету для закупівлі газу

Дана петиція передбачає створення робочої групи з розроблення та втілення програми з утилізації харчового сміття та карантинних рослин та в подальшому їх використання для отримання власного джерела біогазу з подальшим його очищенням до метану,селітри та крейди та використання для потреб міста. Робоча група розробляє рішення міськради ,чким зобов'язує мешкнців міста розподіляти сміття на харчове та не харчове, а також бізнес-план для залучення іноземних інвестицій для будівництва та роботи біогазо

БРУСНИЧКА

Жители дома м-н Молодежный №32 требуют переноса кондиционеров магазина Брусничка с северной стороны (например на восточную) где нет жилых помещений (квартир)

обращение

Обращаюсь к вам от всех жителей ул. Саратовской. У нас во дворе большое количество детей, а гулять негде. Возможно ли как-нибудь сделать детскую площадку? Чем заранее будем благодарны.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.На жаль, в Добропіллі нерідко трапляються випадки отруєння вуличних котів мешканцями. Чому? Бо тварини, нібито, займають підвали і горища і це шкодить мешканцям. Насправді, коти є природньою частиною екостистеми міст, тому що вони боряться із гризунами (які є набагато шкідливішими, переносять різноманітні хвороби та псують інфраструктуру). Відтак, громада міста має попіклуватись про вуличних котів, аби уникнути різкого зросту популяц

Ремонт дороги по улице Восточной

Раннее весь грузовой транспортный поток со Славянка на Мариуполь проходил по Трассе Н-20Славянск-Краматорск-Константиновка-Донецк-Волноваха-Мариуполь, после событий 2014 года весь тяжеловесный транспорт проходит через города Краматорск-Доброполье-Красноармейск-Селидово-Курахово-Волноваха-Мариуполь, что превращает улицу Алмазную в проезжую транспортную сеть. Из-за чего происходит увеличение транспортного потока по центральным улицам города, в связи с проведением АТО и изменением потока транспорт

Безкоштовне харчування для дітей із внутрішньо-переміщених сімей в м. Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, сел. Водянське

На території міст Добропілля, Білицьке, Білозерське, смт. Новодонецьке, селища Водянське знаходяться 19 дошкільних навчальних закладів та 19 шкіл, в яких навчається значна кількість дітей.На даний момент право на безкоштовне харчування, відповідно до законодавства мають окремі категорії учнів: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; діти з малозабезпечених сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»; діти, я

Жители пос.Ждановского просят сделать дорогу в город ПРОСТО БЕЗОПАСНОЙ

Дорога с пос.Ждановского в город (с продолжения пер.Рабочего по улице Независимости (мимо СТО Ширина) )таит в себе много опасностей.Ежедневно поток жителей движется по этой «дороге смерти»в обе стороны.Кто на работу,кто в школу ,кто детей в детский сад ведёт,дети идут на кружки ....Не только ребёнок ,но и взрослый человек может легко утонуть в глубоких лужах, сломать ноги об разрушенный тротуар (наверное и сам чёрт ноги сломает), упасть в кучи мусора.В вечернее время освещени

Дорога и освещение "на верху"

Отсутствует уличное освещение,выше маг.Ударник,как по ул.Первомайской так и между домами.В темное время суток ходим с фонариком.Выше ул.Свердлова и Железнодорожной.После ремонта теплосети (замена труб) требует ремонта остатки дороги по ул Железнодорожной ж.34,36,30 и до рембыттехники ,а этом районе после дождей настоящее болото. В сад и в школу в чистой и сухой обуви невозможно дойти.Просьба руководителей города помочь в этом вопросе.Так как ,к сожалению, в наш район цивилизация не дошла.

Фінансування спрей-артів у місті

Стіни нашого міста часто-густо розмальовані написами і малюнками з дивним, незрозумілим і, буває, відверто лайливим значенням. Фото маленького п'ятачка навколо трьох будинків, що додаю, цьому підтвердження. Певен, що кожен житель по дорозі додому бачить такої гидоти чимало. Пропоную керівництву міста профінансувати митців, що бажають це зафарбувати своїми спрей-артами, за умови узгодження ескізу і підтвердження його адекватності і художньої краси. Я, на жаль, малювати не вмію, але маю надію, що в

Незручність маршрутного автотранспорту

Графіки пересування маршрутних автобусів є в інтернеті, деякі люди мають роздруковки, але це не зручно. Отже, багато людей просто чекають на зупинках, не знаючи, коли буде автобус. Пропоную встановити на всіх зупинках інформаційні таблички з графіками пересування маршрутного автотранспорту.

Аллея кованых фигур

Во многих городах мира есть аллеи, площадки и парки кованых фигур. Наш парк сейчас понемногу преображается и хочется, чтобы там были не только доставшиеся по наследству Три толстяка и богатыри вдоль центральной аллеи. Создание площадки или аллеи кованых фигур не только украсит парк, но и позволит горожанам увидеть, на что способны местные кузнецы.

Строительство ливневых канализаций

Ни для кого не секрет, что в городе Доброполье одной из самых больших проблем является отсутствие ливневых канализационных отводов. Даже незначительный дождь способен погрузить город в пучину хаоса, а некоторые участки дорог и тротуаров превращаются в натуральные болота, причем с асфальтовым покрытием. Из-за сложившегося положения во время дождей тонны грязи разносятся и оседают на дороги и тротуары города, что сводит на нет их покрытие, предназначенное для комфортного перемещения в «грязную пого