Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

6c2f660abf9beb000be3a7ab0762bda6

Фінансування спрей-артів у місті

Стіни нашого міста часто-густо розмальовані написами і малюнками з дивним, незрозумілим і, буває, відверто лайливим значенням. Фото маленького п'ятачка навколо трьох будинків, що додаю, цьому підтвердження. Певен, що кожен житель по дорозі додому бачить такої гидоти чимало. Пропоную керівництву міста профінансувати митців, що бажають це зафарбувати своїми спрей-артами, за умови узгодження ескізу і підтвердження його адекватності і художньої краси. Я, на жаль, малювати не вмію, але маю надію, що в

Незручність маршрутного автотранспорту

Графіки пересування маршрутних автобусів є в інтернеті, деякі люди мають роздруковки, але це не зручно. Отже, багато людей просто чекають на зупинках, не знаючи, коли буде автобус. Пропоную встановити на всіх зупинках інформаційні таблички з графіками пересування маршрутного автотранспорту.

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції які знаходяться на розгляді

Аллея кованых фигур

Во многих городах мира есть аллеи, площадки и парки кованых фигур. Наш парк сейчас понемногу преображается и хочется, чтобы там были не только доставшиеся по наследству Три толстяка и богатыри вдоль центральной аллеи. Создание площадки или аллеи кованых фигур не только украсит парк, но и позволит горожанам увидеть, на что способны местные кузнецы.

Строительство ливневых канализаций

Ни для кого не секрет, что в городе Доброполье одной из самых больших проблем является отсутствие ливневых канализационных отводов. Даже незначительный дождь способен погрузить город в пучину хаоса, а некоторые участки дорог и тротуаров превращаются в натуральные болота, причем с асфальтовым покрытием. Из-за сложившегося положения во время дождей тонны грязи разносятся и оседают на дороги и тротуары города, что сводит на нет их покрытие, предназначенное для комфортного перемещения в «грязную пого

Всі петиції які знаходяться на розгляді