Шановні друзі.

«Сьогодні провідні країни Європи та світу використовують інструмент електронних петицій як діючий засіб вивчення громадської думки та реагування на найактуальніші питання, які турбують мешканців громад. Нещодавно, згідно із змінами у законодавстві, електронні петиції почали впроваджуватись і в Україні як на загальнодержавному, так і на місцевому рівнях. Місто є відкритим для участі мешканців в його управлінні, оскільки все, що ми робимо – ми робимо для добробуту нашої громади. Сервіс з створення електронних петицій розроблено саме для безпосереднього впливання мешканців на життя нашого міста, тому – долучайтесь, вносіть свої пропозиції та висловлюйте свої думки, які ми разом будемо втілювати в життя».
З повагою Аксьонов А. А.

Популярні петиції по яким триває збір підписів

БРУСНИЧКА

Жители дома м-н Молодежный №32 требуют переноса кондиционеров магазина Брусничка с северной стороны (например на восточную) где нет жилых помещений (квартир)

Всі петиції по яким триває збір підписів

Петиції по яким є відповідь

обращение

Обращаюсь к вам от всех жителей ул. Саратовской. У нас во дворе большое количество детей, а гулять негде. Возможно ли как-нибудь сделать детскую площадку? Чем заранее будем благодарны.

7edeaa7f6c2d8e72db46078cf2f72089
Залишилось днів

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля.

Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля. На жаль, в Добропіллі нерідко трапляються випадки отруєння вуличних котів мешканцями. Чому? Бо тварини, нібито, займають підвали і горища і це шкодить мешканцям. Насправді, коти є природньою частиною екостистеми міст, тому що вони боряться із гризунами (які є набагато шкідливішими, переносять різноманітні хвороби та псують інфраструктуру). Відтак, громада міста має попіклуватись про вуличних котів, аби уникнути різкого зросту популяц

Ремонт дороги по улице Восточной

Раннее весь грузовой транспортный поток со Славянка на Мариуполь проходил по Трассе Н-20 Славянск-Краматорск-Константиновка-Донецк-Волноваха-Мариуполь, после событий 2014 года весь тяжеловесный транспорт проходит через города Краматорск-Доброполье-Красноармейск-Селидово-Курахово-Волноваха-Мариуполь, что превращает улицу Алмазную в проезжую транспортную сеть. Из-за чего происходит увеличение транспортного потока по центральным улицам города, в связи с проведением АТО и изменением потока транспорт

113b0065b0969781eff8201220bb6183